Onze Expertise

//Export

Exporteer met Vertrouwen

Van Kuijk staat voor u klaar.

Bij Autobedrijf Van Kuijk hebben we gedurende vele jaren een schat aan ervaring en vertrouwen opgebouwd in de wereld van schadeauto’s en autohandel. Deze solide reputatie is te danken aan het diepgewortelde vakmanschap en de brede kennis van ons team.

Naast onze kernactiviteiten in de inkoop en verkoop van (schade)auto’s bieden we ook uitgebreide ondersteuning voor degenen die overwegen om hun aangekochte voertuig naar het buitenland te exporteren. Onze diensten omvatten het verzorgen van alle benodigde exportdocumenten, zoals de correcte registratie, exportkentekens en de groene kaart. Dit zorgt ervoor dat uw voertuig op de juiste wijze naar zijn eindbestemming in het buitenland kan worden vervoerd, of het nu per trailer of eigen transport is.

Wij begrijpen dat het proces van export soms complex kan zijn, en daarom bieden wij ook duidelijkheid over de kosten die verbonden zijn aan deze documenten. Alles om ervoor te zorgen dat uw exportervaring zo soepel en zorgeloos mogelijk verloopt.

Als u nog verdere vragen heeft over het exporteren van voertuigen of als u onze expertise wilt benutten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om u te assisteren en al uw vragen te beantwoorden. Wij zijn hier om u te helpen bij elke stap van het proces.

Bovenop de exportprijs van personenwagens komen vaak extra kosten

Voor alle voertuigen met Nederlandse kenteken en een geldige APK kunnen we bij ons op kantoor een exportkenteken inclusief verzekering voor u maken deze is 14 dagen geldig voor € 150,-.

Export Binnen EU: 

Bij intracommunautaire levering dienen wij minimaal de volgende gegevens van u te ontvangen:

  • KvK uittreksel van het bedrijf
  • Geldig EU BTW nummer
  • Kopie legitimatie van de ondernemer
  • Minimum (aan)betaling van 20% van de bankrekening van het betreffende bedrijf.  

Export buiten EU: 

Voor alle BTW voertuigen die buiten de EU gaan hanteren wij een borg van 20% van het volledige factuurbedrag. Zodra wij kunnen verifiëren dat het voertuig de EU heeft verlaten middels het verstrekte douanedocument, zullen wij uw borg onmiddellijk terugbetalen. 

Minimale aanbetaling tot koop bedraagt 20% van het totale bedrag (bevestigd door ons). Wij reserveren geen voertuigen zonder aanbetaling. 

Ontdek vandaag nog onze service.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We staan altijd voor u klaar.